60gr Promotion Web Νews

www.60gr.gr // e-mail: 60gr@protonmail.com

Chemtrails: Η κρυφή δηλητηρίαση


Chemtrails: Η κρυφή δηλητηρίαση που μας δίνουν σε δόσεις.

13/01/2012

Για να κατατοπιστείτε πλήρως για τις επιπτώσεις στον άνθρωπο, μην παραλείψετε να διαβάσετε και αυτό το ΑΡΘΡΟ. (VIDEO)


Chemtrails-f8orio

Θα σας προκαλούσα να δείτε με μεγάλη προσοχή αυτά τα video, και να τα συστήσετε σε όσο γίνεται περισσότερα άτομα, που τα αγαπάτε. Αν δεν τους αγαπάτε, τότε σίγουρα σε 10 χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχουν να σας ζητήσουν συγγνώμη, αλλά ούτε και εμείς για να την συγχωρέσουμε.

Τι θα δείτε σε αυτά τά video.

  1. Την δηλητηρίαση των πηγών και λιμνών του πλανήτη, με αλουμίνιο, βάριο, στρόντιο, τιτάνιο, όταν η τιμή συναγερμού είναι τα 1000μγ, και βρίσκονται στα 61000μγ σε μετρήσεις. 60000 φορές παραπάνω από το επιτρεπτό όριο!!!
  2. Την δηλητηρίαση του χώματος, αφού το pH από τα φυσικά πλαίσια του 5,5-6.6, έχει φτάσει στα 7-7,8 μολυσμένο από αλουμίνιο, τιτάνιο, στρόντιο, βάριο.
  3. Τα δάση που καίγονται και δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες αφύσικες πυρκαγιές. Οφείλεται στην κατακάθιση του αλουμινίου, ώστε με την πυρκαγιά να γίνεται σαν να πετάμε βενζίνη αντί για νερό, στο σβήσιμο της φωτιάς. Σκοπός η μελλοντική μας εξάρτιση από καθαρό αέρα, και θα το επιτύχουν μέσω μεγάλων τερατώδης μορφής τρούλων, που θα γίνουν αποικίες για να μπορείς να ζεις.
  4. Σκοπός της δηλητηρίασης του χώματος είναι ώστε καμιά καλλιέργεια να μην μπορεί να αποδώσει, έτσι θα εξαρτάσαι από τις πολυεθνικές, υποχρεώνοντας να φας τα μεταλλαγμένα προϊόντα τους. Θα δεις στο video, ότι οι μεταλλαγμένοι σπόροι που πλασάρουν οι πολυεθνικές, μετά από έλεγχο που έγινε σε εργαστήρια για την αντοχή τους στο όξινο έδαφος και στο αλουμίνιο, βγήκαν αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις τους. Άντεξαν σε όλα.
  5. Θα δεις ότι οι ψηλές κορυφές των βουνών, είναι οι ποιο μολυσμένες από την πεδιάδα σε αλουμίνιο και στρόντιο. Πίνοντας νερό από πηγή σε ένα χιονισμένο τοπίο η μια ψιλή βουνοκορφή, καταπίνεις τον καρκίνο.
  6. Οι δερματοπάθειες έχουν έξαρση τα τελευταία χρόνια, και το ρίχνουμε σε αλλεργίες κλπ. Μελέτες έδειξαν ότι η κατακράτηση αλουμινίου από τα μαλλιά μας, εισχωρούν στον οργανισμό μας μεγάλες ποσότητες αλουμινίου με αποτέλεσμα αυτής της δερματικής εξέλιξης.
  7. Η ποσότητα σε αλουμίνιο σε κάθε ψεκασμό, ανέρχεται σε 10 με 20 εκατομμύρια τόνους.!!! Μόνο να το διαβάσεις ανατριχιάζεις. Σκεφτείτε τι κάνει στον οργανισμό μας, στο περιβάλλον που ζούμε, στα παιδιά μας στα εγγόνια μας

Συμπερασματικά θα διαπιστώσετε, ότι όλα ξεκινούν από την προστασία μας, για να προλάβουν την υπερθέρμανση, η τις αποτροπές μεγάλων καιρικών φαινομένων, αλλά στην ουσία, γίνονται για το μεγάλο κέρδος των πολυεθνικών που είναι η τροφική αλλά και η φαρμακευτική βιομηχανία. Το ειρωνικό είναι ότι όλα αυτά γίνονται με χρήματα φορολογούμενων, με λίγα λόγια ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ από την πλευρά των κυβερνήσεων.

Εδώ στην Ελλάδα δεν αναφέρονται εντατικοί ψεκασμοί αλλά έχουν ανακαλυφθεί στα όρια του κράτους μας  πιο εντατικά στα σύνορα με Βουλγαρία. Αν σκεφτείτε ότι τα υπολείμματα των ψεκασμών κάνουν να πέσουν στην γη τουλάχιστον 24 ώρες, σκεφτείτε που πάνε όταν έχουμε βοριάδες.  Καλό θα είναι οι νομοί και πόλεις που έχουν κτιστή η έχουν στην δικαιοδοσία τους λίμνες και μεγάλες γεωργικές εκτάσεις, όπως παράδειγμα η Σέρρες που έχουν την λίμνη Κερκίνη και τρέφονται με ψάρια, η την Καστοριά που είναι κτισμένη στην λίμνη της Καστοριάς, και τρέφεται και αυτή με ψάρια, να ενημερώσουν τους πολίτες τους, αν έχουν κάνει τις μετρήσεις αυτές για τα παραπάνω στοιχεία.

Απόσπασμα της ταινίας – excerpt of the film

full movie

The insider chemtrails KC-10 sprayer air to air

Μας ψεκάζουν με χημικά ‘Chemtrails’.Όλος ο εξοπλισμός μέσα και έξω από το αεροπλάνο.
Ιδού οι αποδείξεις, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι φωτογραφίες είναι από το καλοκαίρι του 2012 με θερμοκρασίες 38 βαθμών στην περιοχή Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης. Δείτε το ιριδίζον χρώμα από το αλουμίνιο που είναι ευδιάκριτο.

Δορυφορική εικόνα για τους αεροψεκασμούς στις 6-10-2013

Europe-1
Δορυφορική εικόνα για τους αεροψεκασμούς στις 8-10-2013
Europe-2

Διαβάστε ακόμα :

10 Νοεμβρίου του 2013. Chemtrails, τα συμπεράσματα μου.

NanoBots, Αυτός Είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

Στο “Διαύγεια” αναρτήθηκε η πληρωμή ετήσιας συνδρομής για την τροποποίηση του καιρού!!!

Weather Control. Πως ελέγχουν τον καιρό.

Αμερικανικό κανάλι  έφερε στη δημοσιότητα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία στις δεκαετίες του 1950 και 60 οι αμερικανικές ΕΔ έκαναν πειράματα ψεκασμών στην πόλη του Σεντ Λούις.

 

Σε αυτό το video παρακολουθήστε την μαζική σάρωση από αεροσκάφη των ΗΠΑ και την ανάπτυξη σύννεφων μετά την διέλευση τους.

 

10389490_586573114820543_1978618390549459825_n

 

Η Μέρκελ ξέρει τα πάντα για τα Chemtrails, στην παραπάνω εικόνα  είναι η απόδειξη.
Μέρκελ είναι ΣΕ ένα Massenmörderin.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟΝ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ
ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ …
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ…..
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΦΟΔΕΥΜΑ

Λακωνία ώρα 24 / 4 /2015

pilotos1

einai-poly-sovaro-sas-afora-olousepistimones-parousiazoun-stoixeia-kai-epivevaionoun-ti-gnisiotita-ton-aeropsekasmon-1-315x236

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Σας αφορά ΟΛΟΥΣ…Επιστήμονες παρουσιάζουν στοιχεία, και επιβεβαιώνουν τη γνησιότητα των αεροψεκασμών

8/11/2016

Στο παρακάτω άρθρο διαλύονται με χαρακτηριστικό τρόπο όλα όσα υποστηρίζουν διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ότι δεν μας ψεκάζουν καθημερινά και ότι όλες αυτές οι θεωρίες είναι συνομωσιολογικές ανοησίες Δυστυχώς για αυτούς τους κυρίους όπως θα δείτε παρακάτω επιστήμονες, γιατροί και το πιο εντυπωσιακό ακόμα και πιλότοι αποκαλύπτουν την πραγματικότητα για το τεράστιο αυτό θέμα των ψεκασμών που σκόπιμα το συσκοτίζουν για να μην αποκαλύπτεται η αλήθεια στο κοινό.

Η συγκέντρωση αυτή των επιστημόνων πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Σάστα της Καλιφόρνιας τον Ιούλιο του 2014. Μια σειρά δέκα επιστημόνων παρουσίασε στοιχεία για να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα των προβληματισμών αυτών σχετικά με τους αεροψεκασμούς.

Το κοινό κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σηκώνει αρκετές φορές τα χέρια ψιλά αντί χειροκροτήματος ως ένδειξη υποστήριξης.

Πρόκειται για κρυφές επιχειρήσεις με μυστικά κονδύλια από μαύρα ταμεία και γι αυτόν το λόγο δεν αναφέρονται από τα μέσα.

Σε αυτό το βίντεο μερικές από τις απόψεις που εκφράζουν οι ειδικοί είναι ότι:

Όταν βλέπουμε τον ήλιο παρατηρούμε αυτήν την λευκή ομίχλη, η οποία προέρχεται από το αλουμίνιο, που εξαπλώνουν στην ατμόσφαιρα τα αεροπλάνα.

Βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες αλουμίνιου, διότι οι αεροψεκασμοί μπορούν να περιέχουν αλουμίνιο, στρόντιο, βάριο και μαγνήσιο.

Επιστήμονες παρουσιάζουν στοιχεία, και επιβεβαιώνουν τη γνησιότητα των αεροψεκασμών [Βίντεο]

Η ανάλυση του βρόχινου νερού απέδωσε 14100 μικρογραμμάρια ανά λίτρο το 2014, ενώ θα έπρεπε να είναι 0 μικρογραμμάρια ανά λίτρο! Στην αρχή του 2000 ήταν 100 μg ανά λίτρο ενώ το 2010 ήδη είχε φτάσει 1000 µg/l με το σημερινό 14100 µg/l. Στο χιόνι πάνω στο παρθένο βουνό Σάστα υπήρχαν 61000 µg/l, τέσσερις φορές περισσότερο από ότι εμφανίζεται στο έδαφος της περιοχής. Από πού λοιπόν προέρχεται αυτή η ουσία αν όχι από το χώμα;

Το μεγάλο θέμα των ψεκασμών για να το κατανοήσουμε καλύτερα αρκεί και μόνο να το συγκρίνουμε με την ανθρώπινη αναπνοή. Όταν είναι χειμώνας και είμαστε στο κρύο η αναπνοή μας φαίνεται στον αέρα. Φανταστείτε αυτήν την αναπνοή που είναι ορατή, να συνεχίζει να υφίσταται σε μια τεράστια έκταση στον αέρα όπως φαίνεται στις ουρές των αεροπλάνων που ψεκάζουν. Τόσο παράλογο είναι να πιστεύουμε πως τα ίχνη των αεροσκαφών είναι απλοί παγοκρύσταλλοι.

Βλέπουμε κάθε μέρα έναν σχηματισμό από σύννεφα, τα οποία δεν υπήρχαν ποτέ στο μακρινό παρελθόν. Η ΝΑSΑ μίλησε για μεταλλοφόρα αεροπορικά καύσιμα, δηλαδή οξείδιο του αργιλίου απευθείας από τα αεροσκάφη. Ως αποτέλεσμα, το οξείδιο του αργιλίου μετά την καύση, μέσω των κινητήρων μένει ως νανοϋλικό στην ατμόσφαιρα.

Επειδή αυτό το υλικό παραμένει στον αέρα, το εισπνέουμε και απορροφάται από το αναπνευστικό σύστημα, τη ρινική κοιλότητα και πηγαίνει στον εγκέφαλο ξεπερνώντας τους αιματοεγκεφαλικούς φραγμούς. Η ύπαρξη ποσοτήτων αλουμινίου στον εγκέφαλο είναι υπαίτια για πλήθος ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ.

Τα τελευταία πέντε χρόνια το ποσοστό των ασθενών με Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ και άλλες νευροεκφυλιστικές ασθένειες έχει αυξηθεί δραματικά, σχεδόν τετραπλασιαστεί. Στη Χαβάη το ποσοστό έχει εν τω μεταξύ τετραπλασιαστεί.

Ενόσω ψεκάζουν νανοσωματίδια αλουμινίου, αυτά συντελούν στον κυτταρικό θάνατο στον εγκέφαλο. Αυτό συμβαίνει και στην νόσο του Άλτσχάιμερ. Ακόμη και η μεταλλική αίσθηση που έχουμε πολλές φορές στο στόμα προέρχεται από τις μεγάλες ποσότητες αλουμίνιου που εισπνέουμε.

Η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής ξεκίνησε την δεκαετία του 70, ενώ δεν γινόταν κανένας λόγος για τον αυτισμό. Ένα στα 100.000 παιδία είχε αυτήν την ασθένεια. Σήμερα ένα στα 48 παιδιά έχει έλλειψη ελλειμματικής προσοχής ή υπερκινητικότητα εξαιτίας του αλουμινίου. Με την απομάκρυνση αυτών των ουσιών με αποτοξίνωση και άλλες μεθόδους επανέρχεται ο εγκέφαλος σε φυσιολογική λειτουργία. Ένας ασθενής για παράδειγμα, ο οποίος έπασχε από αυτισμό, μόλις του αφαιρέθηκαν αυτές οι ουσίες από τον οργανισμό του, συμπεριφερόταν πλέον φυσιολογικά.

Είναι αυξημένος ο κίνδυνος της κατάρρευσης του οικοσυστήματος λόγω των βαρέων μετάλλων, ιδίως λόγω του αλουμινίου. Αυτό εκτείνεται πέρα από μια απλή ατμοσφαιρική μόλυνση. Άλλωστε γιατί η Μοσάντο δημιούργησε φυτά ανθεκτικά στο αλουμίνιο; Είναι μια ερώτηση την οποία ποτέ κανείς δεν έθεσε.

Νανοσωματίδια όπως το αλουμίνιο και το βάριο που υπάρχουν στους αεροψεκασμούς είναι ακριβώς τα ίδια που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Αυτήν τη στιγμή απελευθερώνονται ειδικότερα, νανοσωματίδια οξειδίου του αργιλίου και νανοσωματίδια βαρίου στην ατμόσφαιρα. Είναι οι ίδιες ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν στην νανοθερμική έκρηξη της 9/11. Όταν υπάρξουν μελλοντικές πυρκαγιές, αυτές οι ουσίες θα έχουν πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες.

Σε δείγματα νερού βρέθηκαν 48 δοχεία αλουμινίου, όπως συνήθως, 10 ως 20 δοχεία στρόντιο και 20 δοχεία βάριο. Αυτά τα αποτελέσματα δοκιμών μεταφέρονται παγκοσμίως σε αυτά τα μεγέθη. Το αλουμίνιο στο έδαφος έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια ενώ το ph των όξινων εδαφών είναι 20 φορές πιο αλκαλικό. Δεν υπάρχει δυνατότητα για κάποιον να έχει καλλιεργήσιμη γη με το κατάλληλο ph, διότι τα νανοσωματίδια βρίσκονται παντού.

Το αλουμίνιο εμποδίζει τη σωστή λειτουργία των αιμοσφαιρίων καταστρέφοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα. Με την εισπνοή αυτών των νανοσωματιδίων, η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος εξασθενεί αρκετά.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζεται τάχα ότι δεν γνωρίζει τίποτε γι αυτά που ψεκάζονται.

Διότι ο αγών, που έχομεν αναλάβει, δεν είναι αγών προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τας πονηράς αρχάς και εξουσίας, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθονίους κοσμοκράτορας, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνος. Ο αγών μας διεξάγεται αναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της βασιλείας των ουρανών. Εφ. 6,12

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Και οι πλέον δύσπιστοι θα πιστέψουν ότι οι αεροψεκασμοί είναι μια θλιβερή και ύποπτη πραγματικότητα, όταν δουν τις 61 εικόνες και το βίντεο.
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟ HAARP ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.  
 
 
Στείλτε το σε όλους του «ψεκασμένους» από τηλεοράσεως να δούνε τις εξατμίσεις…!!! Αλήθεια αυτά με ποιανών τους φόρους χρηματοδοτούνται;;…
Η εκπομπή Φυγόκεντρος του Μακεδονία TV πραγματοποίησε δημοσιογραφική έρευνα που αναδεικνύει ότι οι ψεκασμοί κάθε άλλο παρά βλακείες κάποιων «ευφάνταστων μυαλών» είναι.
Capture
Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐ 2017

Φυγόκεντρος – » Chemtrails » Μακεδονία TV
Κυβερνήσεις θέλουν να ελέγχουν τους λαούς και να κατευθύνουν καιρικά φαινόμενα.
Φαρμακοβιομηχανίες θέλουν να προωθούν τα φάρμακά τους.

 

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ. Aεροψεκασμοί. Γιατί δεν φοβούνται αυτοί που τους διατάζουν!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: